WhatsApp
Yükleniyor...

Amasra Web Tasarım

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

23 Temmuz 2021, 16:07 3 Yorum 1983 Okuma

Amasra Web Tasarım

Uzman arkadaşlarımızın kaliteli çalışmaları ile kısa zamanda emeklerinizin karşılığını sizde alın.

Ekibimiz sizlere yardımcı olmak için bekliyor.

İnternet ciddi bir platformdur. İşinizi şansa bırakmayın Sizde Uzman Ekip ile çalışın..

Web tasarım Amasra ilçemiz'de büyük bir hacme sahiptir.  Kaliteli bir şekilde hizmet almak için geniş çaplı bir araştırma yapmanız kesinlikle gerekebilir. Firmamız yıllanmış tecrübeleri, deneyimleri ve uzman ekibi ile beklentilerinizi karşılayacak donanımdadır. Özellikle günümüzde teknolojinin oldukça gelişmesi üzerine artık her şey internet üzerinden tek tık ile gerçekleştirilebiliyor. Bu olağan üstü bir imkandır. Hal böyle olunca ticaretin anahtarı da artık  internet olarak kabul edilmektedir.

Bartın bildiğiniz üzere tam bir yerleşim ve ticaret şehridir. Binlerce insan burada ticaret ile uğraşmaktadır. Fakat artık ticarette de yepyeni bir dönemin kapıları açılmıştır. Artık ticaret internet üzerinden daha fazla yapılmaya başlanmıştır. Bu nedenle internet dünyasında web tasarım Bartın ilimizde ticaret açısından oldukça önemlidir.Sizde rakiplerinizden 1 Adım önde olmak istiyorsanız herkes gibi bizi tercih edebilirsiniz!

 

Amasra'da Web Tasarım Çözüm Noktanız

Amasra'da bulunan otel, motel ve pansiyon (konaklama) işletmeleri başta olmak üzere balık restaurantlar ve tüm işletmeler ile resmi kurumların web (internet) sayfası tasarım hizmetini sunmaktan mutluluk duyarız. Bartın'ın ilçesi olan Amasra gibi birçok il ve ilçelerimizde Web Tasarım, Web Yazılım Hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Web Tasarım konusunda kendini kanıtlamış şirketimiz sizinle çalışmasını istiyorsanız Sizde Web Sitesi yaptırmak isterseniz Amasra Web Tasarım (Dodo Bilişim) Sitesine girerek web tasarım örneklerimizi inceleyebilir, canlı destek hattınız kullanabilirsiniz.Amasra Web Tasarımı, Kurumsal Site Tasarımı, WEB Site İçerik Hazırlama ve SEO hizmeti veriyoruz. Tasarımlarım Mobil ve SEO uyumludur.

 

Bartın'da Web Tasarım Çözüm Noktanız

Bartın'da bulunan otel, motel ve pansiyon (konaklama) işletmeleri başta olmak üzere balık restaurantlar ve tüm işletmeler ile resmi kurumların web (internet) sayfası tasarım hizmetini sunmaktan mutluluk duyarız. Bartın'ın ilçesi olan Amasra gibi birçok il ve ilçelerimizde Web Tasarım, Web Yazılım Hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Web Tasarım konusunda kendini kanıtlamış şirketimiz sizinle çalışmasını istiyorsanız Dodo Bilişim Sitesine girerek (Live Support) Canlı Destek hattınız kullanabilirsiniz.

Amasra'nın Tarihçesi
 

Bartın'ın kuzeyinde dik yamaçları Karadeniz'le buluşturan bir yarımada ve iki ada üzerine kurulmuştur. Yüzölçümü 120 km2 .'dir Amasra, o kadar otantik ki, Tanrı'nın yaratmak için ne kadar uğraştığı bilinmiyor. Bilinen tek şey, turkuvaz renkli sularında çamların, defnelerin ve sarmaşık resimlerinin çizili olmasıdır. Mavi, yeşil ve turkuvazın muhteşem uyumu adeta ruhları okşar. Doğuya, batıya ve kuzeye giden gemilerin bıraktığı izler, tarih dolu yeşil tepelerden koylara uzanan eşsiz panorama, ressamın fırçasından çıkan bir tablo görünümü verir Amasra'ya. Hele pencere ve balkonlardan doğaya bir bakış, gün boyu birçok gizemi seyrettirir doyasıya Cenova izlerini taşıyan dar sokaklar, martılarla kucaklaşan adalar, rengarenk zakkumlar, susamlar ve nergisler, biteviye dans eden mavi ve yeşil, deniz perilerinin çok uzaklardan gönderdiği sevgi mesajlarını okuyan dalgalar ve güneşin veda ederken bıraktığı bakıra çalan hüzün dolu renkleri ile ay ışığı gecelerde yaratılan yakamozlar ve daha neler neler görülür Amasra'da. 
Anlatılan mitolojisi değişik his verir insana. İsterseniz bir de onu dinleyelim. Bir inanca göre, susam ve nergis çiçeklerine aşık Sesamos'lu (Kadros'un oğlu) Neleus, şehir kuracak yer arar. Karadeniz sahillerini adım adım dolaşır ama, hoşlanabileceği bir yer bulamaz. Bunun üzerine Baş Tanrı Zeus'la görüşmeye karar verir Zeus kendisine, genç bir kızın toprağı su ile karıştırdığı bir yere rastladığında şehir kurmak için karar verebileceğini öğütler. 


Neleus, Paphlagonia'nın bomboş topraklarında gezerken, deniz kenarında Tanrı Eros ve yanında, kumlardan tepecikler yapıp kargıdan oyuncağını yüzdürmeye çalışan kız çocuğu ile karşılaşır. Neleus da oyuna iştirak eder. Bir taraftan da bulunduğu yerin Zeus'un tarifine uyup uymadığını düşünür. Bu sırada etrafı sis basar ve oynamaktan vazgeçer. Hemen çevresinde çok hoşlandığı nergis ve susam çiçeklerini aramakla meşgul olur. Dağ tepe demeden gezer durur, fakat bulamaz. Yorgun harkın Aşk tanrısı Eros'un ve o kız çocuğunun bulunduğu yere tekrar geldiğinde, aradığı çiçekleri bu defa onlara sorar. Hem Eros, hem de kız Boztepe'yi gösterir. Neleus gösterilen tepeye hızla ulaşır. Bir bakar ki etraf nergis ve susamlarla dolu…Biraz ileride pike yapan martılar canhıraş balık avlıyor…Koylarda sönmüş dalgalardan arta kalan beyaz köpükler... Dört bir yanda denizin homurdanan sesi…Adaların denize uzayan egzotik şekilleri… ve denizin karaya hüzünlü sığınışı… İşte Neleus bu manzaralara dayanamayıp şehrin temellerini atmaya karar verir. Şehrin adını "Susam Diyarı" manasında Sesamos koyar. O antik çağ boyunca bu isimle anılır. Sonrasında Amastris, Cenevizliler döneminde Samastro ve Osmanlılar zamanında ise Amasra derler ona Kuruluşunda Tanrıların öğüdü bulunan Amasra'da gezerken, nostaljik çizgilerin, günümüz çizgilerinden daha zarif olduğuna tanıklık edilir. İşte o tanışma insanı günümüzden alıp geçmişin anılarıyla tanıştırır. Tarihin derinliklerinde bir an için yalnız bırakarak eşsiz bir duygu verir. Binlerce yıl öncesinin havasını solutur. Apollon, Artemis ve Hermes'le tanıştırırken Fatih Sultan Mehmed'in "Lala Lala Çeşm-i Cihan Bura mı Ola" nidalarını dinletir. O nedenledir ki bağrında sakladığı kale, kilise, cami, hamam, müze ve daha birçok kültürel ve arkeolojik değerlerle, 1940 yılından beri Türkiye'nin ilk turizm kasabası onurunu taşımaktadır.

Web Tasarım Örneklerimiz için : https://dodobilisim.net/paketler.html

Detaylı bilgi için lütfen arayın! : 0534 706 74 44

Okuyucu Yorumları

3 Yorum

CEVAP VER Rıfat

Rıfat

11 Eylül 2020, 00:07
Bartın'da en iyi gelmiş geçmiş en iyi bilgisayar bilgisi olan kişi. Bartın Web Tasarım diyince akıllara ilk gelen kişi.Dodo Bilişim Web Tasarım'da kendini kanıtlamış bir şirkettir. Teşekkürler iyi çalışmalar.

CEVAP VER Web Master

Web Master

11 Eylül 2020, 00:09
Amasra Web Tasarım diyince akıllara ilk gelen şirket Dodo Bilişim! Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyoruz.

CEVAP VER Melis Pınar

Melis Pınar

16 Haziran 2021, 18:39
dodobilisim.net olarak gerçekten güzel hizmet veriyorsunuz. Sorunum 10 dakika içinde çözümlendi iyi çalışmalar. Bartın'da web sitesi yaptırabileceğiniz tek güvenli şirket.