WhatsApp
Yükleniyor...

Bartın Web Tasarım

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

23 Temmuz 2021, 16:07 5 Yorum 2258 Okuma

Bartın'da Web Tasarım Çözüm Noktanız

Bartın ve İlçeleri olan Amasra, Kurucaşile, Ulus ve bölgesinin ticaret yapısını biliyor ve buna göre web tasarım hizmeti sunuyoruz.(bartın web tasarım, bartın Kurucaşile web tasarım, bartın ulus web tasarım, bartın Amasra web tasarım, bartın inkum web tasarım, bartın kozcağız web tasarım,)Bartın Web Tasarım ve Bartın Web Yazılım konusunda Bartın'da bir çok internet projesini hayata geçirdik ve bu yolda da hızla ilerliyoruz. Ayrıca Bartın'da hizmet veren işletmelerin tüm Türkiyeye, hatta dünyaya açılmaları için web sitelerini kesintisiz çalışacak ve her noktadan erişilebilecekcek şekilde tasarlıyoruz.

BARTIN ADININ KAYNAĞI BARTIN'IN TARİHÇESİ

“PARTHENİA”dan Bartın’a dönüşen adın kaynağı “PARTHENİOS” dur. Bartın Irmağının antik çağdaki adı olan Parthenios; Yunan mitolojisinde, Tanrıların Babası OKENAUS’un çocukları olan yüzlerce tanrıdan birisi ve “Sular Tanrısı”dır. “Sular ilahı veya Muhteşem akan su” anlamlarına gelir. Bir başka anlamı da “Genç Kızlar için koro türküleri” veya tanrıça Athena’nın bir sıfatı olan “Genç bakire”…

Antik çağda, Parthenios adı verilen Bartın Irmağının kenarında kurulan Bartın Kentinin PARTHENİA adıyla anıldığı ve zamanla Bartın’a dönüştüğü yazılı kaynaklardan anlaşılmaktadır.

Ünlü ozan HOMEROS, İLYADA destanında; Truva kentini korumak için Anadolu’dan gelen cengaverlere Parthenios Irmağı’nın suladığı ülkeden de yiğitlerin katıldığını anlatır. Amasyalı Strabon da bir eserinde yine Parthenios’tan söz eder.

Bartın kentini, İ.Ö.14. yy’da Gaskalar sahiplenmiş… Sonra; Hititler, Frigler, İonlar, Kimmerler, Lidyalılar, Persler, Helenler, Pontuslular, Roma ve Bizanslılar, Selçuklular ve Osmanlılar yurt edinmişler.

Tarihi “Paphlagonia” bölgesindeki antik kentlerden; Sesamos (Amasra), Kromna (Kurucaşile) ve Erythinoi (Çakraz) Bartın sınırları içindedir.

Antik değerlerin en fazla görüldüğü yer Amasra ilçesidir. Dünyada tek olan Kuşkayası Yol Anıtı, kale ve üzerindeki armalar, Kilise ve Chapel, Bedesten, İnziva mağarası antik kentin görünen yüzleri sayılır. Tiyatro (5000 kişilik), Forum, Şeref yolu, akropol ve nekropol gibi bölümler toprak altındadır.

Profesyonel Web Tasarımı Kavramını Değerlendiriyoruz

İnternet siteleri, şirketlerin vazgeçilmez tanıtım unsurlarının başında gelmektedir. Güncel düşünen, çağımızın teknolojilerini takip eden kurumsal şirketler yazılım teknolojilerinden üst düzeyde faydalanmak hedefiyle belirli bütçelerde yatırım yapmaktalar. Ortaya koydukları sermayeden maksimum dönüş elde etmeyi hedefliyorlar. Peki, satın aldıkları hizmet gerçekten profesyonel mi? Yoksa yalnızca sanal ortamda yayınladıkları basit web sitesinden ibaret bir yatırım olarak mı kalıyor. Şirketin karar veren pozisyonundaki kişi olsaydınız profesyonel web tasarım hizmetinden faydalanmak, kazanım elde etmek için ne yapardınız? Dilerseniz konuyu detaylandırarak biraz daha açalım.

Profesyonel web tasarımı kavramını ele alarak sizlere profesyonel web tasarım hakkında fikirlerimizi sunmak istiyoruz!

İnternet ortamı bilinmek açısından yüksek verim alınan mecraların başında gelir. Sanal mecrada tanınıyor olmak şirketlerin hedef kitlesine kolayca erişimine imkân tanıyor. İnsanlar gereksinimleri doğrultusunda İnternet üzerinden ihtiyaçlarını karşılamak veya şirketler hakkında bilgi toplamak, onlarla ilgili izlenim oluşturmak içinde kullanılıyorlar sanal platformu. Peki, sizin web sitenize ulaştıklarında etkileşimleri sizin için kazanç sağlıyor mu, yoksa alelade bir web sayfasıyla karşılaştıklarını mı hissediyorlar işte burası çok mühim.

Peki, nedir profesyonel web tasarımı, neleri bünyesinde barındırır?

Profesyonel web tasarım firması cümlesini biraz açalım. Şirket olarak kurulmuştur, İnternet sitesi tasarımı alanında tecrübeli çalışanlara sahiptir veyahut çalışanlarını alanında yetiştirerek bünyesinde uzun süreli barındırır. Müşterilerine sunduğu hizmeti anlık olarak düşünmez, ürettiği hizmetin arkasında durarak doğabilecek problemlerin üstesinden gelir, çözüm sunduğu müşterilerini yarı yolda bırakmaz.

Profesyonel web tasarım çözümlerinde uzman şirket Dodo Bilişim Dijital Ajans Bartın'da / Bartın Web Tasarım

Profesyonel web tasarımı alanında sizlere nasıl destek olabileceğimiz hakkında daha çok bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sizi ziyaret edebilir ya da sizi ofisimizde ağırlayarak yüksek verimli bir çalışmayı birlikte yürütebiliriz.

Web Tasarım Örneklerimiz için : https://dodobilisim.net/paketler.html

Detaylı bilgi için lütfen arayın! : 0534 706 74 44

Okuyucu Yorumları

5 Yorum

CEVAP VER Elif

Elif

07 Eylül 2020, 11:50
Bartın'da Web Tasarım işini en güzel yapan ve en bilgili kişidir. İlgi alakanıza teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim. Bartın Web Tasarım ve Yazılım hizmetlerinde alanında tek ve kaliteli hizmet!

CEVAP VER Rıfat

Rıfat

11 Eylül 2020, 00:08
Bartın'da en iyi gelmiş geçmiş en iyi bilgisayar bilgisi olan kişi. Bartın Web Tasarım diyince akıllara ilk gelen kişi.Dodo Bilişim Web Tasarım'da kendini kanıtlamış bir şirkettir. Teşekkürler iyi çalışmalar.

CEVAP VER Elif

Elif

11 Eylül 2020, 00:11
Bartın Web Tasarım dendiğinde işini severek yapan tek firma Dodo Bilişim'dir. Web Tasarım ihtiyaçlarınızı veya Web Yazılım ihtiyaçlarını yaptırabilirsiniz. Teknik ekip olarak her şeye anında müdahale ediliyor 7/24 Teknik destek hizmeti mevcuttur.

CEVAP VER Burcu Üstündağ

Burcu Üstündağ

16 Haziran 2021, 18:42
dodobilisim.net olarak gerçekten güzel hizmet veriyorsunuz. Sorunum 10 dakika içinde çözümlendi iyi çalışmalar. Gerek web tasarım gerek seo hizmeti olarak gerçekten ilgilisiniz teşekkürler.

CEVAP VER Beyza Türk

Beyza Türk

16 Haziran 2021, 18:43
dodobilisim.net olarak gerçekten güzel hizmet veriyorsunuz. Sorunum 10 dakika içinde çözümlendi iyi çalışmalar. Gerek web tasarım gerek seo hizmeti olarak gerçekten ilgilisiniz teşekkürler.